Korisni linkovi

Gradski ured za obrazovanje > Predškolski odgoj

Ministarstvo znanosti i obrazovanja 

Agencija za odgoj i obrazovanje
Agencija sudjeluje u praćenju, unapređivanju i razvoju odgoja i obrazovanja na području predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog odgoja i obrazovanja, obrazovanja odraslih te školovanja djece hrvatskih građana u inozemstvu i djece stranih drža

Akademija za razvojnu rehabilitaciju
U području rehabilitacije djece s neurorazvojnim poremećajima u Hrvatskoj postoji nedostatak stručnjaka, koji su uz to neravnomjerno raspoređeni i uglavnom koncentrirani u većim središtima.

Hrabri telefon
Hrabri telefon – telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu je nevladina, neprofitna organizacija osnovana u listopadu 1997. godine, a registrirana u rujnu 2000.

Psihološki centar TESA
Psihološki centar TESA je udruga koja kontinuirano djeluje već 16 godina, pružajući psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građanima Zagreba i cijele Hrvatske. Usluge TESE su psihološka savjetovanja putem telefona, Interneta ili u živo.

Udruga Roda
Udruga "RODA" je skupina svih zainteresiranih građana koja se zauzima za dostojanstvenu trudnoću, roditeljstvo i djetinjstvo u Hrvatskoj.

Udruga roditelja djece s posebnim potrebama - PUŽ
Udruga roditelja djece s posebnim potrebama "Put u život" (PUŽ) osnovana je 1995. godine s ciljem unapređenja kvalitete života te medicinske i socijalne zaštite djece s posebnim potrebama u razvoju i njihovih obitelji.


Ispiši stranicu